foldhivatalok.geod.hu - Jogi nyilatkozat 
Földhivatalok
 Ma 2023. szeptember 28. Csütörtök; Vencel napja van.
Keresés a foldhivatalok.geod.hu-n: Keresés a teljes interneten:Jogi nyilatkozat


A weblap egésze, és annak részei szerzői jogi védelem alatt állnak, az információ szerzésen túli felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli engedélye alapján lehetséges. Különösen az oldalakon található képek, szövegek, vagy teljes oldalak más weblapban való felhasználása nem engedélyezett. Az oldalakra mutató kultúrált linkeket természetesen örömmel vesszük.

A földhivatalok adatai - címe, telefonszáma, nyitvatartása - nyilvános adatok, azokat természetesen mindenki tetszése szerint, de csak saját felelősségére használhatja. Az adatok többségét személyesen gyűjtöttük, illetve ellenőriztük, ennek ellenére akár programozási hiba, akár időközbeni változás miatt hibásak is lehetnek! A hibás vagy téves adatok miatt a weblap tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállalhat, azokat a felhasználó saját kockázatára használhatja fel, az ebből adódó károkért a szerző semmilyen módon nem tehető felelőssé.

A weblapon szereplő koordináták nem feltétlenül a földhivatal épületének koordinátái, többnyire a bejárat közelében rögzített koordináták és azok csak a GPS-el történő könnyebb megközelítést szolgálják.
Hibák, változások bejelentése


Földhivatali adatok a WAP-on


Impresszum  -   Adatvédelem  -   Jogi nyilatkozat